Zwangerschapsbegeleiding

Wanneer je tijdens je zwangerschap te maken krijgt met angst voor de naderende bevalling, kan het fijn zijn om naast verloskundige zorg extra begeleiding te krijgen. Ik help je graag met je voorbereidingen op de bevalling en eerste tijd daarna. De manier waarop en hoe vaak we afspreken is afhankelijk van wat jij nodig hebt en prettig vind. Het maakt daarbij niet uit of je nog heel pril zwanger bent of al bijna op het punt van bevallen staat; ik ben er wanneer je me nodig hebt. 

Het traject
Dit traject bestaat uit vier of zes afspraken, waarvan een deel tijdens je zwangerschap en één of twee in de eerste zes weken na je bevalling plaatsvindt. De afspraken zijn zowel online als live mogelijk. Tijdens de intake bespreken we wie jij bent, hoe je jouw zwangerschap beleeft en waar je behoefte aan hebt. Na je bevalling kom ik op kraambezoek, luister ik naar jullie geboorteverhaal en kijken we opnieuw waar je behoefte aan hebt. Alles wat hier tussenin gebeurt, is maatwerk en stemmen we samen af op wat jij nodig hebt. 

Persoonlijke benadering in een op maat gemaakt traject.
Mijn werkwijze is persoonlijk, betrokken en ik vind het belangrijk dat jij de regie hebt en houdt. Het is voor mij belangrijk dat jij je ontspannen en prettig voelt. Daarom spreek ik jou het liefst live bij mij thuis of op een rustige locatie. Verdere afspraken vinden in overleg online plaats of bij mij thuis. Een externe locatie waarbij we genieten van een kop koffie of thee met iets lekkers behoort ook tot de mogelijkheden. 

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen en hoe persoonlijke begeleiding er voor jou uit zou kunnen zien? Maak dan snel een telefonische afspraak, waarin ik graag je vragen beantwoord en je wensen met je bespreek.

De korte variant: hulp bij het maken van een geboorteplan.
Een geboorteplan is absoluut van toegevoegde waarde, maar dan moet je wél buiten het standaard wensenlijstje kunnen kijken. Een bevalling laat zich namelijk niet plannen, maar wel regisseren. En jij kunt dat! Jij als vrouw bent absoluut in staat om de regie te houden tijdens je bevalling. Ik help je daar graag bij door samen te werken aan een regieplan voor je bevalling. Wie ben je en wat heb jij in essentie nodig? Korte één op één (of twee, als je partner aanschuift) begeleiding waarbij je na afloop een waardevol document in handen hebt. 
E-mailen
Bellen
Instagram