Moedercoach Jantina van der Valk

Data voor workshops en groepscursussen staan in de agenda. Hier vind je ook een overzicht van beurzen en andere bijeenkomsten waar je mij kunt ontmoeten.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je bellen met 0683616819 of mail me op jantina@wijdragen.nl

Wanneer ik je begeleid of coach sta ik voor je klaar. Dit betekend dat je ook buiten onze afspraken contact mag zoeken voor een luisterend oor, advies en antwoord op je vragen. Je mag me altijd bellen. Wanneer ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon op te nemen, bel ik je dezelfde dag terug. Dit kan ook 's avonds zijn. Stuur me gerust een whatsapp om te laten weren wanneer je bereikbaar bent.

Gegevensbescherming

In het kader van de nieuwe Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming, wil ik je graag op het volgende wijzen:

Wanneer je contact met mij zoekt, verstrek je mij contactgegevens waarvan ik genoodzaakt ben deze (tijdelijk) te bewaren. Dit betreft e-mailadres, telefoonnummer en woonadres

Tijdens coaching- en herstelgesprekken schijf ik op wat we bespreken. Jouw letterlijk gesproken woorden bewaar ik uitsluitend handgeschreven in je dossier, tenzij ze worden verweven in het verslag dat je aan de hand van coaching op basis van je geboortepatronen ontvangt.

Het verslag op basis van je geboortepatronen, brieven aan overige zorgverleners en mailverkeer worden digitaal in PDF-formaat opgeslagen. Wanneer je hier bezwaar tegen hebt, wordt de geprinte versie toegevoegd aan je dossier, waarna het digitale origineel wordt verwijderd. 

Jouw dossier wordt door mij bewaard en is ten alle tijde onder begeleiding in te zien. Een kopie van je dossier is uiteraard op te vragen en op te halen op mijn vestigingsadres. Op verzoek worden dossier uitsluitend aangetekend verzonden, kosten hiervan zijn voor rekening van de aanvrager.

Digitaal aangeleverde intakeformulieren voor draagadvies worden geprint en circa 2 jaar bewaard.


Gedetailleerde informatie over de manier waarop ik met jouw gegevens omga is op te vragen via e-mail.
 


E-mailen
Bellen
Instagram