Geboortepatronen

Ken je dat? Je loopt altijd weer tegen hetzelfde probleem aan; je vervalt telkens weer in hetzelfde patroon. Bepaalde belemmerende thema’s spelen al je hele leven, maar je hebt geen idee waar het vandaan komt. 

Een eerste indruk is bepalend voor je benadering. Dat geldt ook voor de eerste indruk van je leven!

Wist je dat jouw start alles te maken heeft met de patronen en thema’s in je leven? Jouw start, van conceptie tot en met die eerste uren als pasgeboren baby zijn tekenend geweest voor hoe je nu op bepaalde situaties reageert en in het leven staat. Deze patronen komen extra aan het licht wanneer je op je kwetsbaarst bent of iets intens meemaakt. En wanneer ben je kwetsbaarder en wat is intenser dan wanneer je moeder wordt?

Uitgebreide coaching die teruggaat naar de basis 

Tijdens de circa drie uur durende afspraak bespreken we jouw geboorteverhaal. We starten bij de conceptie, bespreken de zwangerschap, je geboorte en de eerste uren daarna. Ook kijken we naar de rode draad en belangrijke thema's in je leven. Je krijgt unieke inzichten in het ontstaan van jouw versterkende en belemmerende geboortepatronen en ik geef je adviezen die je helpen om deze belemmerende patronen te doorbreken. 

Geen symptoombestrijding door je alleen trucjes aan te leren om bijvoorbeeld die faalangst onder controle te houden, maar inzicht in het waarom en wat je er mee kunt doen.

Ik werk met de prachtige kaartenset van Je Geboorte In Kaart, die jouw geboortepatronen helder en overzichtelijk omschrijft.  De methode is ontwikkeld op basis van ruim 35 jaar onderzoek op het gebied van pré- en perinatale psychologie. 

Uitgebreid verslag: jouw persoonlijke handleiding

Binnen tien dagen, maar meestal korter, na onze afspraak krijg je een zeer uitgebreid verslag thuisgestuurd. In dit verslag lees je jouw geboorteverhaal, krijg je een overzicht van de geboortepatronen die bij je horen en beschrijf ik welke inzichten en adviezen je hebt gekregen. 

Telefonische nazorg

Twee weken nadat ik het verslag heb verzonden, neem ik contact met je op voor een coach-call van circa 30 minuten om te bespreken wat de impact van de coaching is en op welke manier jij bezig bent met het doorbreken van jouw belemmerende geboortepatronen.

Deze coaching is een groot cadeau aan jezelf, wat ik jou van harte gun! 
E-mailen
Bellen
Instagram